Pepparotssoppa!!! -Kan det vara gott?

En soppa för fest eller fredagsmys. Det låter kanske inte så upphetsande, fast jag lovar detta kan bli en hit. Gör grundreceptet och sedan går det att variera med tillbehören.
Rekommenderar följande tillbehör:
-Räkor, krabba eller hummer
-Rökt lax
-Färsk sparris
-Kyckling eller fläskfilé i bitar
-Det borde fungera med Gäddqueneller, fast det har jag inte provat själv.
Antal portioner: 4
Färdigt på: 15 min
Ingredienser
2 msk smör
2 msk vetemjöl
8 dl vatten (eller 7dl vatten + 1dl vitt vin)
125 g Cantadou pepparrotsost
2 dl grädde (byt ut mot vatten för en magrare soppa)
2 dl crème fraiche
3 tsk riven pepparrot
4 msk koncentrerad kycklingfond (eller 1-2 buljongtärningar)
3 salt och vitpeppar
färsk basilika (garnering)
Om du inte har andra tillbehör, prova detta.
6 skivor formfranska
25 g smör
1 msk olivolja
1 st solo vitlök
1 krm salt och 1 krm svartpeppar
Gör så här
1. Tillagning: Smält smöret i en kastrull, tillsätt mjölet, häll på vatten, lite i taget under vispning. Tillsätt kycklingfond och koka upp under omrörning. Tillsätt pepparrotsost, creme fraiche och grädde, smaka av med pepparrot och salt. Låt sjuda i 5 minuter.
Lägg i tillbehören så sent som möjligt innan serveringen, bara så pass att de hinner bli varma
2. Krutonger: Dela brödet i små (10*10 mm). Fräs krutongerna med smör och pressad vitlök. Tillsätt olivolja, salt och peppar efter smak. Lägg krutongerna i soppan och garnera med basilika.
Lycka till!